Easter Egg
You are here:

Топ матрак Energy Memory

4.2/5
4.2
(12)

130,00 лв.292,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 100% вискоеластична ортопедична мемори пянa
  • Плътност на ядрото: 50 кг/м3

Калъф:

  • Антибактериален и обработен против изпотяване плат Energy Up
  • Сваляем калъф с цип подходящ за машинно пране до 40 градуса без центрофугиране
  • Прошивка – Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Предимства

Energy Up Memory е първокласен топ матрак, който ще подобри комфорта на матрака Ви, ще уеднакви спалната повърхност на два матрака или разтегаем диван и ще Ви осигури здрав и пълноценен сън, след който ще се почувствате изпълнени с енергия.

Благодарение на ципа по цялата странична част, калъфът лесно може да бъде свален и почистен.

Платът на калъфа е плътно изтъкан, хипоалергенен и обработен против изпотяване. Притежава сертификат на OEKO-TEX и отговаря на най-високите стандарти за качество. Ядрото от 100% вискоеластична мемори пяна създава уникално удобна повърхност, осигуряваща пълна релаксация по време на сън.

Модерната визия на топ матрака го прави желан във всяка спалня.

Код на продукта:799-015
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.