Easter Egg
You are here:

Топ матрак Energy Up 3D Ziper

4.42/5
4.42
(10)

118,00 лв. - 293,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 100% полиуретанова пяна Sonnocell
  • Плътност на ядрото: 30 кг / м3

Калъф:

  • Горна част: плътно изтъкан иновативен антибактериален плат Energy Up
  • Калъф долна част: 3D мрежа за правилна циркулация на въздуха
  • Сваляем калъф с цип: подходящ за машинно пране до 40 градуса без центрофугиране
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • Плат Energy Up

Предимства

Топ матрак Ekotex Energy Up 3D , c цип е перфектният топ матрак за всякакъв вид матраци, щом става дума за подобряване на комфорта по време на сън. Поставете върху матрака, пристегнете с четирите ластични ленти и вече имате истински оазис, в който да се отдадете на здавословна почивка.

Калъфът е капитониран равномерно с термовлакна за регулиране на температурата. С биофункционален, дишащ плат Energy Up, обработен против изпотяване, всяка излишна влага ще бъде абсорбирана.

Подходящ е за хора, които се потят прекомерно по време на сън. Топ матракът с цип Energy Up 3D не запарва, а създава топъл, сух и чист микроклимат за спокоен сън без въртене и будене през нощта.

Код на продукта:400-82
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.