Easter Egg
You are here:

Топ матрак Energy Up Zipper

4.95/5
4.95
(7)

96,00 лв. - 238,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Полиуретанова пяна Sonnocell
  • Плътност на ядрото: 30 кг/м3

Калъф:

  • Плътно изтъкан, иновативен, антибактериален и обработен против изпотяване плат Energy Up
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Предимства

Топ матракът с цип Energy Up е ортопедичен топ матрак, който предлага усещане за спокойствие и комфорт, когато легнете върху него.

С калъф от тъкан, биофункционален текстил против изпотяване Energy Up, капитониран с термовлакна за регулиране на температурата и снабден с цип система по цялата страница, топ матракът се отличава с неповторимост, ортопедичност и хигиеничност.

Платът Energy Up e неконвенционален, антибактериален, дишащ, хипоалергенен, плътно изтъкан плат с модерен оптичен вид. Притежава сертификат за качество и безопасност на вложените материали.Не се хлъзга и качествено задържане на спалното бельо без досадно хлъзгане.

Ядрото се състои изцяло от висококачествена и стабилна полиуретанова пяна, устойчива на деформации, която гарантира правилна опора на тялото по време на сън.Четирите ластични ленти задържат Energy Up за матрака.Върху топ матрака Energy Up леко и спокойно ще прекарате нощта и ще се събудите във форма и заредени с енергия.

Код на продукта:777-012
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.