6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак HR Bubbles Gold

4.38/5
4.38
(7)

156,00 лв. - 704,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • HR (High Resiliency) пяна

Калъф:

  • Плат FRESH BUBBLES с масажиращ ефект
  • Прошивка: Mirawave материал за поддържане на оптимална температура

Страница:

  • 3D система за вентилация

Предимства

HR Bubbles Gold Line Delux принадлежи към топ матраците от високия клас.

Той се отличава от конвенционалните топ матраци със своята екстра височина от 8 см за максимален комфорт, с ядро от висококачествена HR (High Resiliency) пяна с висока плътност и ортопедични качества и мека, масажираща текстилна част от иновативен плат FRESH BUBBLES.

Въздухът в топ матрака циркулира оптимално благодарение на 3D мрежата по цялата странична част и това запазва ядрото на матрака в здравословен вид. Свободното преминаване на въздух възпрепятства задържането на влага и развитието на вредни микроорганизми.

Код на продукта:400-86
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.