6
Easter Egg
You are here:

Tоп матрак iFresh 7 Zones

4.57/5
4.57
(9)

153,00 лв. - 360,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 7 см ортопедична профилирана пяна със 7 зони на комфорт Sonnocell – 30 кг/м3
  • Плътност на ядрото: 50 кг/м3
  • Свойства: антиакарен, хипоалергенен, антибактериален, антимикотичен

Калъф:

  • BUBBLES FRESH – ново поколение плат – релефен с лек масажиращ ефект и нежно усещане при допир.
  • Сваляем калъф с цип: подходящ за машинно пране до 40 градуса без центрофугиране

Предимства

Със 7 зоновия топ матрак с цип iFresh Bubbles 7 зони можете да постигнете по-добра еластична адаптация на тялото, отколкото ако ползвате например само пружинен матрак.

Въпреки това всеки един топ матрак, за да изпълни правилно функцията си, следва да се постави върху съществуващ вече матрак.С топ матрак с цип iFresh Bubbles 7 зони Вие ще подобрите комфорта на матрака си и ще постигнете по-добър микроклимат за един здравословен и качествен сън.iFresh Bubbles 7 зони притежава 7 ергономични зони за оптимална адаптация и поддръжка на тялото.

Разделянето на 7-те зони съответства на утвърдения стандарт, като зонирането е огледално, т.е. позицията за главата и тази за главата могат лесно да се разменят според нуждите, като просто завъртите топ матрака.

Отделните зони са постигнати чрез машинно профилиране на пяната, като формата и дълбочината на разрезите са съобразени в зависимост от натиска, който тялото упражнява върху ядрото.Това позволява контролиране на натиска по максимално щадящ гръбначния стълб начин.

Калъфът на топ матрака е ушит от релефен,тъкан, хипоалергенен, дишащ плат от ново поколение BUBBLES FRESH, който има лек масажиращ ефект и не позволява хлъзгане на спалното бельо. Тънкото некапитонирано покритие позволява по-пълно усещане на специалното ергономично зониране на iFresh Bubbles 7 зони.

Ципът по всички страни на топ матрака позволява лесно сваляне и почистване на калъфа. И накрая, комфортната височина наiFresh Bubbles 7 зони не оставя нито едно неизпълнено желание дори и на най-претенциозния потребител.

Код на продукта:400-84
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.