6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак iFresh Memory

4.2/5
4.2
(10)

199,00 лв. - 486,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 100% вискоеластична ортопедична мемори пяна
  • Плътност на ядрото: 50 кг/м3

Калъф

  • BUBBLES FRESH – ново поколение плат – релефен с лек масажиращ ефект и нежно усещане при допир.
  • Сваляем калъф с цип: подходящ за машинно пране до 40 градуса без центрофугиране.

Страница:

  • BUBBLES FRESH – ново поколение плат

Предимства

Топ матрак с цип iFresh memory е перфектният избор за тези от Вас, които желаят да усетят пълния ефект и интензитета на вискоеластичната мемори пяна. Изработен от фино изтъкан, антиалергенен иновативен плат BUBBLES FRESH, съставен от малки масажиращи балончета, който позволява почти непосредствен контакт с ядрото на топ матрака.

Ядрото „отпечатва“ всяка извивка на Вашето тяло върху повърхността си и осигурява пълна релаксация на мускулите. Край на болките в гърба, кръста, врата и ставите заради неудобна позиция нощем! Край на мръзненето и неправилното кръвообращение по време на сън! Край на събуждането нощем заради неспокойно спящия до теб!

Топ матрак с цип iFresh memory създава здравословна, мека, топла и суха среда за сън, свободна от акари и вредни микроорганизми. Калъфът с цип позволява лесно и безпроблемно сваляне и почистване на калъфа. Четири ластични ленти в крищата се грижат за здравото му закрепване за матрака. Изчистеният и функционален дизайн покрива всички утвърдени критерии за един съвременен и хигиеничен спален продукт.

Код на продукта:400-85
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.