↓ 70%
You are here:

Възглавница Super Fuzzy

0/5
0
(0)

Original price was: 167,00 лв..Current price is: 50,00 лв..

В наличност

Възглавница с две степени на височина Ekotex Super Fuzzy е незаменим приятел за твоята семейна спалня.

  • Предлага се в размер: 90/70 см

Предимства

Код на продукта:puh1

Супер пухкава, супер лека !

Калъфът на възглавницата Ekotex Super Fuzzy e изработен от най-висококачествен памук ,,Перкал“ (Percale). Той дава усещането за лек свеж полъх върху кожата, не се потите нощем и е толкова приятен на допир, че сутрин няма да може да се отделите от своята супер пухкава възглавница, Super Fuzzy.

Памучният плат Percale има естествени дишащи свойства.

Супер пухкавата текстура и по-големият размер(70х90 см) на взъглавницата Ekotex Super Fuzzy позволява тя да бъде прегъната на две, като по този начин, ще повдигнете нейната височина, според вашите собствени предпочитания за комфорт.

Уникалните изолационни свойства на Възглавницата Ekotex Super Fuzzy се крият в нейният пълнеж от специална, супер лека термо вата, която притежава всички качества на естествения гъши пух.

Така нареченият синтетичен гъши пух е незаменим изолатор, той не запарва и предпазва нощтно изпотяване, независимо от температурата на околната среда. Това прави Възглавницата Ekotex Super Fuzzy подходяща за всеки сезон.

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ВИЖ СЪЩО