You are here:

Възглавница Memory Cool Bamboo

4.9/5
4.9
(8)

Original price was: 161,00 лв..Current price is: 99,00 лв..

В наличност

Ядро:

  • Страна 1: Мемори пяна и охлаждащ гел
  • Страна 2 : Мемори пяна

Калъф:

  • Фин, тъкан текстил с бамбукови нишки

 

Предимства

Код на продукта:puh11

Възглавница Ekotex Memory Cool Bamboo ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.

Възглавница Ekotex Memory Cool Bamboo е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.

Едната страна на ядрото има слой охлаждащ гел. Благодарение на него, ще спите спокойно и непробудно, дори в най-горещите месеци.

Ако искате да се насладите единствено на удобството на мемори ядрото , просто обърнете възгланицата от към страната без охлаждащ гел.

Калъфът на Възглавница Ekotex Memory Cool Bamboo е изработен от фин, тъкан текстил с бамукови нишки. Bamboo платът е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойство. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.

Размер: 62Х39х11,5 см

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ВИЖ СЪЩО