Мисия, визия, ценности

Кои сме ние?

"ЕКОТЕКС 1" ООД е български производител на матраци и продукти за сън. Портфолиото ни включва разнообразни качествени продукти.Ние знаем колко важен е сънят Ви в забързаното приключение, което наричаме живот! Нашата цел е не само да Ви покажем нашите продукти, но и да бъдем източник на полезна информация, за да Ви помогнем да решите кое е наистина най-доброто за Вас!Ние не измерваме успеха си в пари, а в ентусиазма на клиентите ни, които избират нашите решения. Всяка поръчка е вълнуващо изживяване, вдъхновено от връзката между модерна технология и атрактивен дизайн.

Мисия

Водени от желанието да подсигурим пълноценен и здравословен сън, ние се стремим последователно да създаваме иновативни продукти от висок клас.Качествената изработка осигурява уникално изживяване на клиентите ни и общо удовлетворение. От първия момент на сътрудничество клиентът няма причина да се съмнява в нашата експертиза, надеждност и професионализъм, Независимо от размера на поръчката.

Визия

Ние предлагаме висококачествени и иновативни продукти за сън, които осигуряват комфорт и насърчават цялостното благосъстояние.Ние слушаме нашите клиенти и им предлагаме само онова, от което наистина се нуждаят. Ние не ги убеждаваме, а се консултираме с тях за да отговорим на техните нужди и сме най-щастливи, когато продуктите ни говорят от наше име.Ние сме стабилна компания и имаме стабилни отношения с нашите бизнес партньори. Ние действаме прозрачно и се стремим към отношения, основани на взаимно уважение.

Ценности

Основните принципи, към които се придържаме във всекидневната си работа са:

Сертификати