You are here:

Възглавница Algua Sea Air Memory

4.97/5
4.97
(7)

Original price was: 170,00 лв..Current price is: 99,00 лв..

В наличност

Ядро:

  • Мемори пяна Air balance технология

Калъф:

  • Фин, тъкан, дишащ текстил Algua
  • 3D лента

Предимства

Код на продукта:puh12

Възлгавница Algua Sea and Air Memory с Air balance технология за допълнително проветрение на ядрото.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.

Възглавница Algua Sea and Air Memory е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.

Air balance технологията осигурява постоянния поток на въздух през ядрото, като по този начин температурата се запазва постоянна, не се потите и не се будите нощем. Освен това каналчетата, които минават през цялата височина на ядрото, усилват неговата еластичност, придавайки допълнителен комфорт.

Калъфът на Възглавница Algua Sea and Air Memory е изработен от фин, тъкан текстил Algua spirulina с морски витамини от едноименното водорасло. Algua Spirulina e познато с ред терапечтични свойства и ползи за човешкото здраве. Платът Algua е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойства. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.

3D лентата, която минава по-цялата обиколка на възглавницата, подпомага проветрението на ядрото и възпрепятства задържането на влага и образуването на акари, мухъл и неприятна миризма.

  • Размер: 60х40х10 см
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ВИЖ СЪЩО