Обслужване на ресторантската индустрия

Богат асортимент от изделия

Ние предлагаме асортимент от текстилни изделия и артикули, изработени от памучни, тип памучни и полиестерни сертифицирани висококачествени платове, които отговарят на европейските стандарти за качество.

Тъканите са създадени специално за приложение в обществения сектор. Отличават се с много голяма издръжливост при пране и устойчивост при триене, което ги прави подходящи за многократно пране без промяна на вида и характеристиките им.

Нашите продукти

Матраци, спално бельо, протектори за матраци, протектори за възглавници, олекотени завивки, възглавници, хавлии, халати и пантофи са част от продуктите, които предлагаме за обзавеждане на болници, клиники, лекарски кабинети, лаборатории.

Материите, които използваме за своето производство са екологично чисти, с изключително високо качество, богата цветова гама и широк асортимент. Матраците са с оптимална структура на ядрото, притежават високо ниво на ортопедичност, което облекчава пациентите и повишава качеството на живот.

Отлично качество и добри цени

На своите клиенти предлагаме оптимален вариант в съотношението цена-качество, изцяло съобразен с изискванията им.

Предлагаме матраци с разнообразие от размери и твърдост в зависимост от типа на болничното заведение, протектори за матраци, които предотвратяват приплъзване на чаршафите върху матрака и осигуряват максимална хигиена.

Свържете се за оферта

Моля, имайте предвид, че полетата маркирани със звезда са задължителни!

След получаване на запитването наш служител ще се свърже с Вас възможно най-бързо.