Easter Egg
You are here:

Топ матрак Ocean Dreams

4.6/5
4.6
(11)

165,00 лв. - 412,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична пяна Sonnocell, профилирана със 7 зони на комфорт

Калъф:

  • Дишащ текстил Ocean Dreams
  • Цип

Доставя се ролиран в специална вакуумна опаковка.

Предимства

Превърнете старата спалня в новa с топ матракa Ekotex Ocean Dreams. Топ матрак, за всеки, който цени собственото си удобство и качество на съня, повече от всичко. Ekotex Ocean Dreams, комбинира в себе си ортопедично, 7 зоново ядро и дишащ, плътен текстил от ново поколение.

Ядрото на този топ матрак за спалня е изработено от ортопедична пяна Sonnocell, профилирано със 7 зони.

На местата където са най-тежките части, в областта на таза, зоните са с по-голяма твърдост за да се избегне потъване и последващо схващане. Зоните в областта на бедрата, повдигат леко, а на раменния пояс и гърба следват анатомичните извивки на тялото. По този начин получавате оптимална опора на целия гръбнак, качествен и спокоен сън и съкратено време за възстановяване на опорно двигателния апарат.

Калъфът на Ekotex Ocean Dreams 7 zones е изработен от иновативен дишащ текстил Ocean Dreams. Неговата релефна текстура придава усещане за уют и несравним комфорт. Освен, че осигурява 24 часово проветрение на ядрото, текстилът Ocean Dreams е хипоалергенен и антибактериален.

Калъфът е изключително лесен за сваляне и почистване. Може да перете в перална машина на температура от 60 градуса.

Ekotex Ocean Dreams 7 zones, най-доброто решение за семейната спалня.

Код на продукта:141-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.