Протектори за матраци

Протекторът за матрак е един от най-достъпните и универсални начини за едно семейство да получи цялостна защита на своите матраци, представляващи немалка инвестиция за дома.

Виж повече

Показване на 6 резултата

Протекторът за матрак е един от най-достъпните и универсални начини за едно семейство да получи цялостна защита на своите матраци, представляващи немалка инвестиция за дома.

За да се предотврати преждевременното износване, изтъркване или зацапване по вашите нови матраци, ние Ви предлагаме пълна гама от еко протектори, които подобряват сцеплението между чаршафите и матрака.

Защо е важно да имате протектор за легло?

Матракът е превъзходна основа, която поддържа тялото в правилната позиция по време на сън. Той е безценна част от вашата спалня и е важно да бъде предпазен. Колкото и добри да са чаршафите, завивката и спалното бельо, човек малко или много се поти, а тази пот лесно може да попие в матрака, ако той не е защитен с водоустойчива бариера.

Важно е и също така тази бариера да позволява правилната терморегулация на тялото, матрака и самите чаршафи. За това от Екотекс направихме специална селекция от протектори, за които можете да намерите повече информация по-надолу в страницата.

Какви видове протектори за матраци предлагаме

  • Водоустойчиви – цялостно обгръщане;

  • Капитонирани – с 4 ластични презрамки;

  • Непромокаеми – ластичен тип пелена;

  • С бамбукови нишки – хипоалергенни.

Ролята на водонепропускливите протектори е особено важна най-вече за хора с нежна и чувствителна кожа. Те трябва да залагат антиалергични продукти, за да предотвратят нежеланото присъствие на алергени, пот и влага, които пречат на спокойния сън.

С качествена почивка вие се зареждате за новия ден, отмаряте и оставяте грижите от изминалите дни, за да посрещнете новите възможности с пълна сила.

Важно е и протекторът за матрак да бъде удобен за ползване. Необходимо условие за това е да се избегне изплъзване на избраните от вас чаршафи. Ние разполагаме с богато разнообразие от протектори за матраци в зависимост от размера: 60/120; 65/110; 70/140;  70/160; 82/190; 90/200; 120/190; 120/200; 140/190; 140/200; 144/190; 160/200; 164/190; 180/200; 200/220.

Защо да изберете Ekotex.bg протектори за спалня? 

Като главен производител на протектори за матраци, ние от Екотекс можем да ви предоставим висококачествени продукти на ниска цена.

Богатият избор на размери и модели ви дава възможността да намерите точно това, от което имате нужда, без да се налага да правите компромис, да чакате дълго време за доставка или да връщате артикул.

Всички продукти са от био суровини като памук, бамбук или синтетични нишки за подсилване и еластизиране на самите текстили.