You are here:

Протектор за матрак Sea Guard

4.11/5
4.11
(10)

90,00 лв. - 165,00 лв.

Лицева част:

Капитониран тъкан плат третиран с Algua Spirulina

Антибактериален, хипоалергенен

Прошивка от термоизлозационна вата Mirawave

Предотвратява нощното изпотяване

Гръб: ·

100 % памучен плат

4 ластични ленти за сигурна фиксация върху вашия матрак

 

Предимства

Код на продукта:402-10

Капитониран протектор за матрак – Ekotex Sea Guard с Algua Spirulina, освен че, предпазва вашия матрак от захабяване и замърсяване, този протектор е специално третиран с древното морско водорасло Algua Spirulina.

Algua Spirulina има чудотворно въздействие върху тялото. Успокоява кожата и влияе благоприятно върху качеството на съня.

Платът от който е изработен този протектор е третиран против развитието на акари и други микроорганизми, той е хипоалергенен и подходящ за хора с чувствителна кожа и деца. Специалната прошивка от термоизолационна вата в комбинация с долната част, изработена от 100 % памучен плат, поддържа оптимална телесна температура през цялата нощ и предотвратява нежеланото нощно изпотяване.

Протекторът Ekotex Sea Guard е снабден с 4 ластични ленти, с които лесно и сигурно ще го фиксирате върху вашия матрак.

Използвайки протекторът за матрак Ekotex Sea Guard вие ще се пренесете във вълшебния морски свят на Algua Spirulina. *Протекторът Ekotex Sea Guаrd се пере в пералня на 40 градуса без центрофуга

 

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.