You are here:

Топ матрак Organic Cotton and Hemp

4.37/5
4.37
(11)

294,00 лв.658,00 лв.

ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Прошивка от мемори пяна
  • Ортопедична пяна

Калъф:

  • Калъф от луксозен текстил с памук и коноп
  • 4 ластични ленти за прикрепване
  • Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

Предимства

Organic Cotton and Hemp, от Ekotex е топ матрак от ново поколение.

Изработен от ортопедична пяна с високо качество и уникален дизайн, този топ матрак е завършека на всяка спалня или разтегателен диван.

Допълнителен слой мемори пяна за супер комфорт и мекота

 

Калъфът от памук и коноп е съчетан с термоизолационен плат , който задържа температурата на тялото по време на сън, а капитонирана страна с мемори пяна улавя всяка извивка на тялото като те оставят във мека прегръдка през цялото време.

Код на продукта:2002-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

Products not found