You are here:

Антидекубитален матрак MediCare +

0/5
0
(9)

370,00 лв. - 420,00 лв.

ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници

Ядро:

  • Един слой – профилирано от едната страна Плътност на пяната – 35 кг/м3
  • Пяната отговаря на стандарт за негоримост CRIB 5
  • Максимално тегло на пациента: 200 кг (в легнало положение)

Калъф:

  • Цвят – син (кралско) – *При поръчка на над 100 броя е възможна персонализация на цвета.
  • Еластичен
  • Антибактериален
  • Може да се пере в пералня машина на температура до 95 градуса
  • Калъфът отговаря на стандарт за негоримост CRIB 5
  • Цип лента през целия матрак за по-лесно сваляне и изпиране
  • Изработен от специален плат с непромокаема мембрана 2000 мм воден стълб

Ekotex MediCare +, 14 см е пасивен антидекубитален матрак с ядро от ортопедична високоеластична трудногорима пяна със специелно профилиране, която подпомага борбата с декубитални рани.

Матракът е предназначен, както за ползване в специализирани медицински заведения (болници, хосписи, рехабилитационни центрове, домове за възрастни хора), така и в домашни условия.

Силно се препоръчва поставянето на матрака върху специализирани болнични легла, но е възможна инсталация и върху обикновено легло с подматрачна рамка.

Предимства на Антидекубитален Медицински матрак Ekotex MediCare +:

Максимално тегло на лежащия – 200 кг

Ядро от ортопедична пяна с профилирана горна повърхност – Профилираната горна страна разпределя равномерно тежестта на тялото, като помага за по-добро позициониране и освобождаване от напрежението в мускулатурата. Осигурява повече комфорт, докато легнете, тъй като матракът се приспособява към тялото.

Калъфът на матрака е изработен от специален непромокаем еластичен плат с мембрана, търпящ изпиране на т-ра до 60 градуса по Целзий и честа дезинфекция с препарати. Платът освен това е абсорбира влагата и редуцира изпотяването на пациента

Размери: 200 x 87 x 14 cm 200 x 90 x 14 cm 170 x 80 x 14 cm 200 x 100 x 14 cm

Код на продукта:medicare1
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

Products not found