You are here:

Олекотена завивка The Woolland Cuddle Nature Dual

4.58/5
4.58
(12)

248,00 лв.369,00 лв.

  • Олекотена
  • Дишаща
  • Изработена от 100% естествени материали
  • Хипоалергенна.
  • Лице 100% памучен сатен
  • Пълнеж 100% вълнена вата

Предимства

Код на продукта:MMZSVVS

Олекотената завивка „Олекотена завивка ,,Тhe Woolland Cuddle Nature Dual“

Повърхността и е изработена от памучен сатен, който придава лукс и осигурява нежно докосване. Завивката е с двоен пълнеж от чиста българска вълна (700 гр/м2), която осигурява на тялото незаменимо усещане на приятна топлина, карайки ви да си припомните моменти прекарани сред природата.

Свойства на вълната:

Вълната е материал, който не запарва, подпомага циркулацията на кислород и поддържа нормалната телесна температура на тялото. Завивката „олекотена завивка the the Тhe Woolland Cuddle Nature Dual “ е подходяща за използване през всеки един от четирите сезона.

Вълната е естествен терморегулатор, а в комбинация с естесвения ленен плат, тази завивка ще поддържа постоянно оптималната телесна температура, необходима за здрав сън, независимо от температурата навън.

Препоръчваме я на тези, които държат на здравословният начин на живот, на страдащи от алергии, на хора, които имат проблеми със сънят.

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ВИЖ СЪЩО

ПОДОБРИ СЪНЯ СИ