You are here:

Олекотена завивка Super Fuzzy

4.03/5
4.03
(10)

199,00 лв.299,00 лв.

  • Естествени дишащи свойства.
  • Не запарва
  • Изолационни свойства
  • Запазва естествената телесната температура

Предимства

Код на продукта:zavivka01

Ekotex Super Fuzzy е най-висок клас олекотена завивка, подходяща за целогодишно използване.

Този продукт ще Ви впечатли с изключително прецизна и луксозна изработка и ще ви дари с мека и топла прегръдка.

Калъфът на Олекотената завивка Ekotex Super Fuzzy e изработен от най-висококачествен памук ,,Перкал“ (Percale). Въпреки, че е плътен като състав, той дава усещането за лек свеж полъх върху кожата и е толкова приятен на допир, че човек трудно се отделя от своята пухкава завивка, Super Fuzzy.

Памучният плат Percale има естествени дишащи свойства.Не запарва и винаги поддържа една и съща оптимална температура, нужна за спокоен и здрав сън.Елегантна „златна“ линия и перфектен шев, завършват луксозната визия на калъфа.

Уникалните изолационни свойства на Ekotex Super Fuzzy се крият в нейният пълнеж от специални микрофлийс фибри, разположени равномерно във всеки един сектор на прошивката.Топченцата микрофийс фибри са леки, кръгли и кухи, като притежават всички качества на естествения гъши пух.

Така нареченият синтетичен гъши пух е незаменим изолатор, той запазва естествената телесната температура, независимо от тази на околната среда.Това прави Ekotex Super Fuzzy подходяща за 4 сезона.

Всесезонна олекотена завивка Ekotex Super Fuzzy, незаменим приятел за твоята семейна спалня.

Как да поддържам своята Super Fuzzy завивка 4 сезона?

Завивката е подходяща за изпиране в пералня до 40 градуса.Центрофугиране не се препоръчва.Може да се изсушава в сушилня на много нежен цикъл.

Поставяне в плик / калъф от естествена материя е препоръчителен за по-добра хигиена и удължаване живота на завивката.

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ВИЖ СЪЩО