6
Най-добра ценаEaster Egg
You are here:

Топ матрак Diаmond Delux

4.3/5
4.3
(8)

121,00 лв. - 302,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Ортопедична пяна Sonnocell

Калъф:

  • Дишащ плат Diamond Dreams
  • Доставя се ролиран във вакуумна опаковка

Предимства

Вдъхни нов живот и придай луксозен облик на твоята спалня с Топ матрак Ekotex Diаmond Dreams Delux.

Той притежава всички необходими качества за да покрие и най-високите ти изисквания за качествен и пълноценен сън, комфорт и стилна визия.

Ядрото е изработено от ортопедична пяна Sonnocell, чиято висока плътност поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ, като предотвратява схващания и болки в гърба и кръста. Калъфът е изработен от плътен, дишащ текстил от ново поколение.

Diamond dreams текстилът има хиполарегенни и антибактериални качества, освен това позволява постоянната циркулация на въздух през вътрешността на ядрото, което възпрепятства появата на мухъл и образуването на плесен и акари.

Релефната текстура на Diamond Dreams дава усещане за уют и прави лек масаж на цялото тяло, което значително ускорява времето за възстановяване.

 

Код на продукта:143-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.