You are here:

Възглавница Bamboo Pair

4.9/5
4.9
(8)

49,00 лв.

В наличност

Ядро:

  • Пяна с висока плътност

Калъф:

  • 48 x 32 x 12 cm
  • Текстил Bamboo
  • 3D странична лената
  • Цип

Предимства

Код на продукта:puh10

Две на цената на една !

Удобната възглавница е едно от задължителните условия за здрав и непробуден сън . Анатомичната възглавница Ekotex Bamboo Anatomic съчетава в себе си ядро от високоеластична пяна, което следва анатомичните извивки на врата и главата и поддържа раменете в правилна позиция, независимо дали спите по гръб или на една страна. Усещането за комфорт се допълва от приятния допир на калъфа изработен от висококачествен дишащ текстил с бамбукови нишки.

Ядрото на Ekotex Bamboo Anatomic има анатомична форма, която следва естествените извивки на главата и врата, като по този начин не позволява изкривяването и излишното напрежение. Ядрото е изработено с напречни прорези, което допринася за по-добрата циркулация на въздуха и позиционирането на главата. Пяната от която е изработена сърцевината на възглавницата е със средна твърдост, което не позволява потъването на по-тежките части. Възглавницата помага при хъркане, болки във врата и гърба.

Калъфът на Ekotex Bamboo Anatomic е изработен от дишащ, антибактериален, хипоалергенен текстил със високо съдържание на бамбукови нишки. Допирът с него създава усещане за прохлада, не запарва и не запотява. 3D лентата от двете страни на калъфа осигуряват постоянната циркулация на въздуха през ядрото, като по този начин възпрепятстват задържането на влага и образуването на микроорганизми.

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.