15
Easter Egg
You are here:

Матрак Aloe Vera Love

4.74/5
4.74
(8)

183,00 лв.427,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Ортопедична пяна Sonnocell
  • Плътност на ядрото: 30 кг / м3

Калъф:

  • Капитониран плат
  • Обработен с ектракт от лечебното растение алое вера

Страница:

  • 3D материал за отлична вентилация

Свойства:

  • Антиакарен, хипоалергенен, антибактериален

Двулицевият матрак Aloe Vera Love с ортопедично ядро се характеризира с отлично съотношение качество-цена.

Сърцевината на матрака е изработена от 16 см висококачествена ортопедична полиуретанова пяна Sonnocell с плътност 30 кг/м3, която осигурява перфектна опора на гръбначния стълб.

Специален текстилен калъф, обработен с алое вера предпазва ядрото от износване и действа благотворно на кожата Ви чрез екстракта на растението, втъкан в нишките на текстила.

Код на продукта:100-20
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.