15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Aloe Wellness Delux

4.86/5
4.86
(10)

288,00 лв. - 595,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 18 см ортопедична Sonnocell пяна

 Калъф:

  • хипоалергенен и антибактериален плат, третиран с Aloe Vera, с успокояващ тялото ефект.

Двулицевият матрак Aloe Wellness Deluxe, 20 см e перфектният избор, ако търсите ортопедичен матрак, на който можете да разчитате, че ще Ви осигури пълноценен и здравословен сън и релаксираща почивка.

С комфортната си височина от 20 см той би се харесал и на най-взискателните клиенти.

Ядрото на матрака се състои от 18 см ортопедична Sonnocell пяна с високо качество, която чрез специалната си балансираща технология поддържа тялото Ви и създава удобство и комфорт при сън.

Калъфът на матрака е професионално изработен от хипоалергенен и антибактериален плат, третиран с Aloe Vera, с успокояващ тялото ефект.

Освен чрез специалната пяна Sonnocell пяна за регулиране на температурата на тялото е интегриран Mirawave термоизолационен материал вътре в самия матрак.

Това създава уютно и топло усещане при сън и спомага за по-добрата циркулация на въздуха в матрака.

Страничната част на матрака е изработена от иновативен еластичен 3D мрежест материал, чрез който се осигурява перфектна вентилация в ядрото, като се извежда излишната топлина и влага вън от матрака.

Код на продукта:110-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.