You are here:

Възглавница Cool Breeze Memory

4.85/5
4.85
(4)

Original price was: 150,00 лв..Current price is: 89,00 лв..

В наличност

Ядро:

  • Мемори пяна с охлаждащ гел

Калъф :

  • Плат Ocean Dreams /с успокояващ ефект/
  • Ефектна обточваща линия / паспел – цвят Сребро
  • Цип

Предимства

Код на продукта:puh5

С ортопедичната възглавница с мемори пяна Ekotex Ocean Cool Memory ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врaта.

Възглавница Ekotex Ocean Cool Memory е изработена със сърцевина от най-висок клас вискоеластична мемори пяна, която реагира на температурата на тялото, като се моделира и ‘улавя’ всяка извивка на врата. Мемори пяната заема оптималната форма и следва естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата без да създава напрежение в мускулите и рамената.

Едната страна на ядрото има добавен слой охлаждащ гел. Благодарение на него, ще спите спокойно и непробудно, дори в най-горещите месеци.

Ако искате да се насладите единствено на удобството на мемори ядрото , просто обърнете възгланицата от към страната без охлаждащ гел

Калъфът на Възглавница Ekotex Ocean Cool Memory е изработен от фин, тъкан текстил с релефна структура и лек масажиращ ефект. Платът е дишащ и подпомага постоянната циркулация на въздух през ядрото, като освен това има хипоалергенни и антибактериални свойства. Изключително нежен на допир с успокояващ, релаксиращ и лек масажиращ ефект.

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ВИЖ СЪЩО