15
Easter Egg
You are here:

Матрак Golden Pocket

3.99/5
3.99
(8)

376,00 лв. - 755,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Самостоятелно пакетирани покет пружини
  • Страна 1 : профилирана Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
  • Страна 2: Ортопедина пяна Sonnocel

Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Bubble Fresh.
  • Страна 1 : 2 см мемори пяна
  • Страна 2 :Термоизолационна вата Mirawave
  • С Цип

Страница:

  • Луксозен Еко велур

Двулицев матрак с покет пружини Ekotex Golden Pocket e луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт.

Матракът Golden Pocket е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини,в комбинация с ортопедична пяна, профилирна със 7 зони на комфорт и ортопедична Sonnocell пяна.

За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от едната страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.

Калъфът на Ekotex Golden Memory Pocket е изработен от фин, дишащ плат Bubble Fresh, с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества.

Благодарение на системата с цип, калъфът е изключително удобен за сваляне и пране.

Релефната структура на Bubble Fresh леко масажира всяка част от тялото, като по този начин подобрява кръвообръщението и ускорява възстановяването нощем.

Дишащите свойства на плата, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Страницата на матрака е изработена от специален ековелур, чиято роля е допълнително да усили матрака и да удължи неговия живот.

Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode, Golden Memory Pocket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 :

Профилирана пяна, със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.

Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение, а за по-меко усещане добавихме тънък слой мемори пяна

Страна 2 :

Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа гръбнака в оптимално положение през цялата нощ

Основата от покет пружини, допълнително укрепва позицията на тялото, разпределя равномерно тежестта и не позволява потъване на по-тежките части и изкривяване на гръбнака.

Код на продукта:123-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.