6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак Bamboo Memory

4.02/5
4.02
(9)

154,00 лв.387,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 4 см мемори пяна

Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Bamboo.
  • Цип
  • Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

Предимства

Sleepmode Bamboo Memory Zipmode 6 см, ще вдъхне нов живот на твоя стар матрак и ще подобри в пъти качеството на съня ти.

Ядрото изработено от високоеластична, термочувствителна мемори пяна, която улавя всяка извивка на твоето тяло. Сваляем калъф с цип от плътен, фин, дишащ текстил с бамбукови нишки, с естествени хипоалергенни и антибактериални свойства. Bamboo e иновативен дишащ текстил, който не позволява нощното изпотяване и ви дава усещане за комфорт, нежно докосване и свежест през цялата нощ.

Получавате 6 сантиметровия топ матрак ролиран и вакуумиран директно до вашата врата със 6 гаранция

Мемори пяната реагира на телесната температура и се моделира по естествените извивки на тялото, като по този начин поддържа гръбначния стълб в оптимална позиция през цялата нощ. Ядрото на Bamboo Memory ви обгръща нежно и отнема умората и напрежението от мускулите само за няколко часа.

Релаксиращият ефект се подсилва от финният, дишащ плат Bamboo с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през топ матракът, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Код на продукта:136-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.