4.32/5
4.32
(14)

Топ матрак Tencel Cool Memory

240,00 лв. - 484,00 лв.

ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Прошивка от мемори пяна
  • Ортопедична пяна

Калъф:

  • Калъф от луксозен текстил с памук и коноп
  • 4 ластични ленти за прикрепване
  • Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

Предимства
на Топ матрак Tencel Cool Memory

Tencel Cool Memory е топ матракът, който ще Ви изуми с комфорт и функционалност.

Изработен от цяло ядро 100% мемори пяна с охлаждащ ефект. Топ матрак от най- високо качество , той е практичен със сваляем калъф за максимум комфорт, снабден с цип.

Калъфът е професионално ушит от луксозен дишащ текстил , като лесното му сваляне го прави подходящ за изпиране.Закрепването на топ матрака за матрака е изключително лесно, с помощта на четирите ластични ленти, зашити в долната му част.

Код на продукта:2001-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

Products not found