15
Easter Egg
You are here:

Матрак Golden Dreams 7 Zones

4.54/5
4.54
(8)

330,00 лв. - 676,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • 16 см ортопедична Sonnocell пяна , едностранно със 7 зони на комфорт

Калъф:

  • Текстил Bubbles Fresh с лек масажиращ ефект
  • Прошивка 2 см мемори пяна, едностранно
  • 3D дишаща лента
  • Цип

Ekotex Golden 7 Zones е матрак от ново поколение, съчетаващ в себе си най-висока степен на комфорт и ортопедичност на достъпна цена.

Ортопедичен матрак Ekotex Golden 7 Zones е оборудван със 7 зоново ядро от ортопедична пяна Sonnocell с висока плътност .

В една страна на калъфът с цип е добавена прошифка от 2 см мемори пяна.

Това дава невероятна функционалност сами да изберете между 4 усещания за твърдост, като прецените коя е оптимална за вас.

4 различни усещания за твърдост в един ортопедичен матрак?! Защо не?

Желаете да добавите мекота към основното ядро?! Няма проблем – просто обърнете калъфа на матрака, така че мемори пяната прошита в него да остане над 7 зоновото ядро.

Искате повърхност, достатъчно твърда, за да не поддаде на тежестта ви и да изпъне костите след тежък работен ден. Използвайте страната със 7 профилирани зони на комфорт, чиято твърдост е „средна към твърда“.

Може би пък искате гладка и твърда повърхност, която да ви позволи да усетите текстурата на „масажиращия плат“ на 100%. Тогава обърнете калъфът с некапитонирата страна, която да съвпадне с гладката страна на ядрото.

Калъфът е изработен от иновативен хипоалергенен, антибактериален, дишащ текстил Fresh Bubbles, чиято текстура представлява малки балончета, който леко масажират всяка част от вашето тяло.

Страницата на матрака е изработена с 3D дишаща лента, която осигурява постоянно проветрение и циркулация на въздух във вътрепността. По този начин не позволява задържане на влага и образуване на мухъл и неприятна миризма.

7 зоновото ядро на ортопедичен матрак Ekotex Golden 7 Zones разпределя равномерно тежестта на тялото върху себе си.

Не позволява на по-тежките части, като таза и горната част на краката да потъват и поддържа гръбначния стълб в оптимално положение през цялата нощ.

Мемори пяната прошита от едната страна на калъфка, дава допълнителна мекота и чувство за комфорт. Изберете между 4 усещания за комфорт.

Може да завъртите ядрото на Ekotex Golden 7 Zones по четири различни начина , за да установите кой е най-оптимален, според вашите собствени нужди.

Страна 7 зони към мемори пяна– 7 зони на комфорт + допълнителна мекота

Страна 7 зони без мемори пяна– 7 зони на комфорт, ниво средно към твърдо

Гладка страна към мемори пяна– Ниво средно към меко

Гладка страна без мемори пяна– За любителите на по-висока твърдост

За да изберете идеалното за вас ниво на твърдост просто отворете ципа и завъртете ядрото.

Код на продукта:105-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.