15
Най-продаванEaster Egg
You are here:

Mатрак Antistress Pocket

4.24/5
4.24
(8)

265,00 лв. - 707,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
  • Страна 1 : профилирана Sonnocell пяна с 7 зони на комфорт.
  • Страна 2: HR пяна

 Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Antistress
  • Прошита мемори пяна 1,5 см и от двете страни в калъфа
  • С Цип

Двулицев матрак с покет пружини Antistress Pocket е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт.

Ekotex Antistress Pocket  е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем..

Ядрото му е изработено от индивидуално пакетирани покет пружини,в комбинация с ортопедична пяна, профилирана със 7 зони на комфорт и високоеластична HR пяна..

За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, и от двете страни е прошита 1,5 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна.

Калъфът на Sleepmode Antistress Memory Pocket 7 zones е изработен от фин, дишащ плат Antistress, с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото..

Мобилният калъф с цип, позволява лесното му сваляне и почистване.

Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Ekotex Antistress Pocket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус..

Изберете между:

Страна 1 : Профилирана пяна със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение. Слой мемори пяна за по-меко усещане,.

Страна 2 :

Гладка, съставена от термочувствителна HR пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.

Код на продукта:101-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.