15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Harmony Pocket

4.58/5
4.58
(10)

276,00 лв. - 735,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • 13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
  • Страна 1 : 6 см профилирана 4 см ортопедична Sonnocell пяна..
  • Страна 2 :4 см HR пяна.

 Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил с лек масажиращ ефект.

Страница:

  • Еко велур, златен паспел

Двулицев матрак с покет пружини Sleepmode Harmony Pocket e луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Sleepmode Harmony Pocket е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, в комбинация с висок клас ортопедична пяна и високоеластична термочувствителна HR пяна.

Калъфът на Sleepmode Harmony Pocket е изработен от фин, дишащ плат Bubble Fresh, който леко масажира вашето тяло и по-този начин подобрява кръвообращението и възстановяването през нощта.

Bubble fresh платът притежава още : абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества .

Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Страницата на матрака е изработена от специален ековелур, чиято роля е допълнително да усили матрака и да удължи неговия живот.

Уникалният дизайн е елегантно подсилен със стилен златен завършек.

Мобилният калъф с цип, позволява лесното му сваляне и почистване.

Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Harmony Pocket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 : Висок клас ортопедична пяна, за любителите на спане на по-твърди матраци.Ортопедичната пяна поддържа по-тежките части, като таза и раменете да не потъват, а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение. За по-голям комфорт добавихме тънък слой мемори пяна.

Страна:2 : Съставена от термочувствителна HR пяна с висока плътност. HR пяната е термочувствителна, което значи , че реагира на телесната температура и по този начин заема всяка една анатомична извивка на тялото.

Код на продукта:121-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.